Salutare! Luna august este luna promotiilor si noi ne-am pregatit intens pentru asta! V-am pregatit 3 campanii promotionale perfecte pentru aceasta luna!

⭐ 15% reducere la Colectia Traditionala ⭐
In perioada 1 – 31 August toate produsele din categoriile aferente colectiei traditionale, beneficiaza de reducere de 15% prin aplicarea codului `TRADITIONAL` la finalizarea comenzii.
https://www.inpuff.ro/traditional-fashion/

⭐ Intre 15 – 50% reducere la Colectia Office ⭐
In perioada 1 – 31 August avem reduceri intre 15 – 50% la toate produsele din categoria de Tinute Office
https://www.inpuff.ro/tinute-office

⭐ Voucher 50 LEI la Rochii de Mireasa si Cununie ⭐
In perioada 1 – 15 August toate produsele din categoria Rochii de Mireasa si Cununie beneficiaza de reducere de 50 Lei prin aplicarea codului promotional `BRIDE` la finalizarea comenzii.

Categorii: Fashion

1 comentariu

InstaPress · 28/08/2023 la 7:49 am

Salutare! Este minunat ca situatia actuala nu ne opreste sa ne bucuram de beneficiile oferite de aceasta luna. Connie ofera reduceri intre 15 -50% la colectia Office, pentru a ne oferi ocazia de a ne face tinuta perfecta pentru aceasta perioada. De asemenea, oferta de 50 LEI la Rochii de Mireasa si Cununie ne asigura ca putem avea lookul perfect la evenimentele speciale care se savureaza in aceasta luna. Nu uitati sa profitati de ofertele si codurile promotionale. Sa ne bucuram de luna August!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.