166 euro – Early Booking – Craciun la Praga!, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Budapesta, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Praga, transport cu autocarul , insotitor de grup, vizite la obiectivele turistice cuprinse in program

Data de plecare:
22 decembrie

Sa petreceti vacanta de Craciun la Praga este ca si cum ati trai o poveste. De cum ajungeti, pasiti pe o poarta magica, unde va intampina la tot pasul brazi impodobiti, ingerasi si Mosi Craciuni, miilioane de luminite si o atmosfera atat de calda si de boema incat nu aveti cum sa nu va simtiti iar copii. Aveti ocazia sa traiti poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viata voastra.

Oferta: 166 euro/persoana/circuit.Tariful include:

  • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Budapesta
  • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Praga
  • Transport cu autocar licentiat pentru curse internationale;
  • Insotitor de grup pe timpul deplasarii;
  • Vizite la obiectivele turistice cuprinse in program, fara taxe de intrare

Itinerariul este interesant si se desfasoara dupa cum urmeaza:
Ziua I: 22.12.2017
Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii. Cazare in hotel 3***/3*** superior. Daca ora permite, vom face, optional, croaziera pe Dunare (15 euro).
Ziua II
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom face un tur panoramic al Ringului pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater. Vom continua cu un tur pietonal de la Palatul Hoffburg la catedrala Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi in Piata de Craciun. Continuarea drumului spre Praga. Cazare la hotel 3***
Ziua III
Mic dejun. Tur pietonal in centrul istoric al Orasului de Aur: Palatul Regal, catedrala Sf. Vitus, manastirea Loretta, podul Carol, Piata Venceslas si multe altele. Timp liber pentru vizite individuale. Cazare la acelasi hotel.
Ziua IV
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sa excursie optionala la DRESDA. Vom parcurge valea Elbei traversand „Elvetia Saxona” pana la Dresda, unde vom vizita centrul istoric: Frauenkirche, Catedrala, Opera Semper, Palatul Zwinger si vom face cumparaturi in Piata de Craciun. Cazare la acelasi hotel. In cursul serii, putam participa , optional, la o cina festiva cu program folcloric, mancaruri traditionale si bauturi … fara limita.
CRACIUN FERICIT !
Ziua V
Plecare spre Budapesta cu un popas in Bratislava unde vom vizita centrul istoric al celei mai mici capitale a Imperiului Habsburgic. Cazare la hotel 3*. Optional, cina ungureasca la Borkatakomba.
Ziua VI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti, cu sosire in cursul serii, functie de conditiile de trafic.

Pe perioada vacantei aveti prilejul sa vizitati si importante obiective turistice, dar veti avea si timp sa descoperiti asa numitele “piete de craciun”. Veti gasi aici exact atmosfera aceea minunata de basm, intretinuta de jovialitatea turistilor de pretutindeni.

Vezi aici oferta!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.