Ierusalimul și Tel Avivul sunt renumite în întreaga lume pentru siturile incredibile, pentru atmosfera fantastică și pentru varietatea enormă de lucruri pe care le puteți vedea și pe care le puteți face.

De la cinematografie la artă și de la vinuri la arhitectură, orașul Ierusalim găzduiește o varietate uluitoare de festivaluri, precum și un număr foarte mare de evenimente sportive, concerte și spectacole live, la care publicul are adesea acces gratuit!

De asemenea, Tel Aviv găzduiește numeroase evenimente live fabuloase, inclusiv Festivalul „Noaptea Albă”, un eveniment care se desfășoară în tot orașul și pe parcursul întregii nopți, clasica Paradă Gay Pride, Maratonul de la Tel Aviv și, anul acesta, mult așteptata ediție a concursului Eurovision din 2019!

Adesea, în ambele orașe se desfășoară concertele unor artiști de talie internațională precum Justin Bieber, Rihanna, Celine Dion și mulți alții, oferindu-vă ocazia perfectă de a combina un concert unic cu o vacanță pe care nu o veți uita niciodată!Booking.com
Booking.com


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.